loodgietersbedrijf-van-petersen-moordrecht-slide-sanitair-1

Badkamer verbouwen in Moordrecht, Zevenhuizen, Waddinxveen e.o.

Bent u toe aan een nieuw toilet of geheel nieuwe badkamer? Dan zit u bij Loodgietersbedrijf Van Petersen BV goed. Of u nu een groot of klein budget heeft, u kunt altijd rekenen op kwalitatief sanitair dat voldoet aan uw wensen. Wij verbouwen uw badkamer met de grootste vakkundigheid in de omgeving van Moordrecht, Zevenhuizen, Gouda, Waddinxveen, Nieuwerkerk aan den IJssel en Rotterdam.

Advies en inspiratie

Wij geven u graag advies bij het uitkiezen van nieuw sanitair en vertellen u meer over de mogelijkheden voor uw badkamer. U kunt uitgaan van een gedegen plan en scherpe offerte. Wilt u inspiratie opdoen? Bij onze leveranciers kunt u showrooms bekijken en een toilet, ligbad, douche, badmeubel en kranen naar wens uitkiezen. 


Badkamerverbouwing van A tot Z

De uiteindelijke installatie van al uw sanitair, handdoekradiator en ventilatiesysteem is bij ons in uitstekende handen. Daarnaast kijken we ook verder: wanneer u kiest voor een stortdouche, moet er ook een cv-ketel hangen die de benodigde watercapaciteit kan leveren. Alleen dan wordt het beoogde comfort bereikt.

Behalve voor het verbouwen van uw complete badkamer, kunt u ook contact met ons opnemen voor de vervanging of reparatie van uw toilet, douche, wastafel of ligbad. Onze installateurs staan voor u klaar in de regio Moordrecht, Zevenhuizen, Waddinxveen, Gouda, Rotterdam en Nieuwerkerk aan den IJssel. Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan.

Maak afspraak

Loodgieterbedrijf van Petersen moordrecht badkamer verbouwen


Top