loodgietersbedrijf-van-petersen-moordrecht-slide-cv-comfortinstallateur-1

Loodgietersbedrijf van Petersen BV is Comfortinstallateur

Wij nemen deel aan het installatieconcept “Uw comfortinstallateur”. Dit concept presenteert de installateur in Nederland als professionele partner voor veilige, duurzame en energiezuinige woonhuis- en utiliteitsinstallaties. De missie is om consumenten en zakelijke opdrachtgevers te informeren over het feit dat zij het gehele traject van advies, ontwerp, aankoop, installatie en onderhoud het beste kunnen onderbrengen bij één bedrijf.

Waarom kiezen voor een erkende comfortinstallateur? 

 1. 1. De comfortinstallateur ontwerpt en adviseert
 2. De comfortinstallateur ontwerpt en adviseert bij de aanleg, uitbreiding, vervanging en onderhoud van technische installaties in huis en bedrijfsruimte. Veiligheid, milieu en energiebesparing zijn daarbij belangrijke aandachtspunten. Wij beoordelen ter plekke de situatie en stellen daarna een duidelijke offerte samen, met het beschikbare budget als uitgangspunt.
 3. 2. De comfortinstallateur garandeert
 4. De comfortinstallateur garandeert zorgeloos woon- en werkcomfort omdat gedurende de levensduur van een installatie de productaankoop, bijbehorend installatiewerk, onderhoud en reparatiewerkzaamheden bij één bedrijf wordt ondergebracht. Er is dus altijd één aanspreekpunt voor optimale voortgang en garantie.
 5. 3. De comfortinstallateur beschikt over de juiste vakdiploma’s
 6. De comfortinstallateur beschikt over de juiste vakdiploma’s en hanteert de geldende normen en installatierichtlijnen om aan de eisen van het bouwbesluit te voldoen. Wij beschikken over goed opgeleide monteurs en de juiste (meet) gereedschappen.
 7. 4. Gerenommeerde kwaliteitsmerken
 8. Het assortiment van de comfortinstallateur bestaat uitsluitend uit gerenommeerde kwaliteitsmerken met een lange technische levensduur. De producten zijn op elkaar afgestemd om technische problemen en storingen te voorkomen. Onderdelen zijn nog jarenlang verkrijgbaar.
 9. 5. Producten geïnstalleerd door een erkende serviceorganisatie
 10. Veel fabrikanten van producten hebben in hun garantievoorwaarden staan dat schriftelijk aangetoond moet worden dat hun producten door een erkende installateur of serviceorganisatie zijn geïnstalleerd en onderhouden.
 11. 6. Sta sterker tegenover verzekeraars
 12. Steeds meer verzekeraars grijpen onvakkundige installatie en onderhoud van gas-, water en elektrotechnische installaties dankbaar aan om minder of niet te hoeven uit te keren.

Top