loodgietersbedrijf-van-petersen-moordrecht-slide-cv-ketels-1

Cv-ketel kopen met installatie in Moordrecht, Zevenhuizen, Waddinxveen e.o.

Met een nieuwe cv-ketel kan vaak veel energie worden bespaard. Ook neemt naarmate de verwarmingsketel ouder wordt, de kans op hoge reparatiekosten toe. Het is daarom verstandig tijdig te denken aan vervanging. Voor het kopen van een nieuwe cv-ketel inclusief vakkundige installatie, bent u bij Loodgietersbedrijf van Petersen BV aan het goede adres. Ons werkgebied bestrijkt de regio Moordrecht, Zevenhuizen, Gouda, Waddinxveen, Nieuwerkerk aan den IJssel en Rotterdam.


Gedegen advies

Wij vinden het belangrijk dat u bij aanschaf van een nieuwe verwarmingsketel altijd een gedegen advies krijgt. Onze installateur weet precies welke cv-ketels geschikt zijn voor uw situatie en voldoen aan al uw wensen. Uiteraard houden we ook rekening met uw budget. Nadat we bij u langs zijn geweest ontvangt op vrijblijvende wijze een overzichtelijke offerte.

Doe de online test

Loodgieterbedrijf van Petersen moordrecht cv-wijzer

Deskundige installatie

Wanneer u een optimaal warmtecomfort wilt bereiken, is een goede installatie essentieel. Wij zorgen ervoor dat al het leidingwerk netjes en in orde is en plaatsen de cv-ketel volgens de laatste eisen. Door onze jarenlange ervaring, goede scholing en vakmanschap is uw toestel meestal binnen een dag gemonteerd. Om jarenlang zorgeloos te genieten van warmte en warm water, raden wij aan uw cv-installatie ook regelmatig te onderhouden.

Vraag gerust een geheel vrijblijvende offerte aan het kopen en laten installeren van een nieuwe cv-ketel. Onze installateur komt graag eens bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn actief in de omgeving van Moordrecht, Zevenhuizen, Gouda, Waddinxveen, Nieuwerkerk aan den IJssel en Rotterdam.

Maak afspraak


Lees meer over cv-ketels

Er zijn geen resultaten gevonden.

Top