loodgietersbedrijf-van-petersen-moordrecht-slide-dakgoten-1

Koperen en zinken dakgoten in Moordrecht, Zevenhuizen, Waddinxveen e.o.

Dakdekker van Loodgietersbedrijf van Petersen BV is uw specialist op het gebied van zinken en koperen dakgoten. Beide duurzame en solide materialen met een luxe uitstraling. Is uw dakgoot lek en heeft u een nieuwe nodig? Vraag dan gerust een geheel vrijblijvende offerte aan. Ons werkgebied bestrijkt de regio Moordrecht, Zevenhuizen, Gouda, Waddinxveen, Rotterdam en Nieuwerkerk aan den IJssel.


Zink

Zink heeft een zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding en een lange levensduur. Daarnaast is het een robuust en sterk materiaal en bij beschadiging eenvoudig te repareren. De grijze tint van zink geeft uw woning een moderne uitstraling. De voordelen van zink worden alleen behaalt wanneer uw dakgoot op ambachtelijke wijze wordt geplaatst. Wij beschikken over de nodige kennis en ervaring om te zorgen voor perfect aangebrachte dakgoten.

Koper

U kunt ook kiezen voor koperen dakgoten. Koper kent bijna dezelfde voordelen als zink, maar is duurder in aanschaf. Door de bijzondere, luxe uitstraling wordt koper vooral toegepast bij grote herenhuizen en villa's.

Zowel de kleine als grote projecten zijn bij onze ervaren dakdekker in goede handen. Tot de volle tevredenheid van onze klanten hebben wij al vele zinken en koperen dakgoten geplaatst in de omgeving van Rotterdam, Zevenhuizen, Gouda, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel en Waddinxveen.

Maak afspraak

Loodgieterbedrijf van Petersen moordrecht Dakgoten


Top