loodgietersbedrijf-van-petersen-moordrecht-slide-verwarming-1

Installatie centrale verwarming in Moordrecht, Zevenhuizen, Waddinxveen e.o.

Een goede cv-ketel, boiler, radiatoren en/of vloerverwarming zorgen samen voor een comfortabel klimaat in huis. Valt de cv-ketel regelmatig op storing of is de warmte-afgifte van de radiatoren niet voldoende? Dan komen wij graag eens bij u langs om eens te kijken naar mogelijke verbeteringen voor uw situatie. Als installateur zijn we voornamelijk werkzaam in de regio Moordrecht, Zevenhuizen, Gouda, Waddinxveen, Nieuwerkerk aan den IJssel en Rotterdam. 


Welke cv-ketel?

Tegenwoordig worden vooral HR en HR combi cv-ketels geïnstalleerd. Deze zijn geavanceerder en energiezuiniger dan bijvoorbeeld VR ketels. Heeft u nog een oude verwarmingsketel, maar weet u niet wat de mogelijkheden voor uw situatie zijn? Dan komen wij graag bij u thuis langs om zo tot een goede keuze te komen.

doe de online test

Radiatoren in alle vormen en maten

Naast dat radiatoren voor warmte zorgen, kunnen ze ook een echte blikvanger in uw woning zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan radiatoren gemaakt van bijzondere materialen, zoals aluminium of hout of radiatoren met bijzondere vormen. Waar uw keuze ook naar uitgaat, wij zorgen voor een nette en vakkundige installatie. Bovendien bent u verzekerd van voldoende warmte-afgifte, waardoor een optimaal wooncomfort wordt bereikt. 

Loodgietersbedrijf-van-Petersen-Moordrecht-website-afbeelding-4

Vloerverwarming voor het hoogste comfort

Voor een aangename en gelijkmatige verwarming is vloerverwarming ideaal. Ook zeer geschikt voor mensen met een allergie doordat de stofcirculatie gering is. Vloerverwarming kan worden toegepast als bijverwarming naast radiatoren, maar ook als hoofdverwarming. Het voordeel hiervan is dat ruimte bespaard kan worden. Bovendien kan met vloerverwarming de thermostaat vaak twee graden lager gedraaid worden, waardoor de energiekosten zullen dalen.

Loodgietersbedrijf van Petersen BV is de aangewezen partij voor de installatie van uw complete centrale verwarming, van radiatoren tot vloerverwarming. Wij zijn werkzaam in het rayon Moordrecht, Zevenhuizen, Gouda, Waddinxveen, Nieuwerkerk aan den IJssel en Rotterdam.

Maak afspraakTop